MILOJEVIĆ PRED NAPREDAK: Ne mogu svi da igraju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ PRED NAPREDAK: Ne mogu svi da igraju! (FOTO)

Meč se igra u subotu na stadionu "Rajko Mitić" (19).

Fudbaleri Crvene zvezde će u 20. kolu Superlige Srbije ugostiti velikog dužnika iz Kruševca. Meč protiv Napretka (19) imaće posebnu draž za navijače učesnika Lige šampiona, pošto će sav prihod od ulaznica biti uplaćen za ugrožen narod sa Kosova i Metohije.

SNIMLJENE ŽESTOKE BAHANALIJE FUDBALERA ARSENALA: Skandal! Alkohol, droga i orgijanje sa 70 žena (VIDEO)

MBAPE JE TRAŽIO DA DOĐE: PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred Zvezdu ugovorio transfer godine (FOTO)

KAKAV PEH ZA KLOPA: Zvezda Liverpula POLOMILA nogu (FOTO)

- Pozivam navijače, u ime igrača, da dođu i da skupimo što veći prilog za sunarodnike sa Kosova i Metohije. Ostale su nam dve vrlo teške utakmice, Napredak je za nas neugodan rival, sve pohvale kako klubu, tako i ekipi. Pravili su nam dosta problema u poslednje vreme - podsetio je trener Zvezde Vladan Milojević.

O igračkom kadru sa kojim trenutno raspolaže, šef struke srpskog šampiona je rekao:

- Imamo veliki roster, ima igrača koji zaslužuju da igraju, ali nema prostora za sve. Srećan sam što se svi vraćaju u takmičarski pogon. Ima zasićenosti, ali moramo to da ignorišemo.

Novinare je zanimalo da li su igrači već okrenuti meču protiv Svetaca, koji je na programu u utorak na stadionu "Rajko Mitić".

- Prvenstvo je prioritet, posle nas čeka PSŽ - istakao je Vladan Milojević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.