MILOJEVIĆ PRED DRUGI MEČ FINALA: Imamo mnogo stvari koje moramo da popravimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 19:33

MILOJEVIĆ PRED DRUGI MEČ FINALA: Imamo mnogo stvari koje moramo da popravimo

Utakmica se igra sutra od 20.30.

Košarkaši Budućnosti sutra od 20.30 u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' pokušaće u drugom meču finalne serije da savladaju Crvenu zvezdu i naprave brejk kako bi u Podgoricu na treći meč otišli izjednačeni. Crveno-beli su slavili u prvom meču u neizvesnoj završnici.

 - Imamo mnogo stvari koje moramo da popravimo u odnosu na prvu utakmicu, iako smo većim delom meča bili konkurentni. Imali smo neizvesnu završnicu, mogli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do preokreta i pobede. Nismo bili čvrsti, nismo odgovorili na agresivnost Zvezde, nismo kontrolisali skok. To su stvari koje moramo da ispravimo, istovremeno, moramo da uvedemo rivala u naš ritam, ako želimo, a želimo da stignemo do pobede u Beogradu - naglasio je trener Budućnosti, Dejan Milojević.

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

Džastin Kobs jedan je od najboljih igrača Budućnosti, ali u prvom meču Amerikanac nije bio na svom uobičajnom nivou.

 - Očekujem istu utakmicu kao i prvu. Zvezda će biti izuzetno agresivna. Moramo da budemo na mnogo većem nivou u oba pravca. Očekujem veliku borbu, očekujem pobedu Budućnosti, a voleo bih da navijača bude i više nego što ih je bilo u prvom meču, jer oni daju dodatnu energiju i motiv - rekao je Kobs.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.