MILOJEVIĆ: Lako smo potrošili Dekija Stankovića, on bi i danas bio najbolje rešenje za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:18

MILOJEVIĆ: Lako smo potrošili Dekija Stankovića, on bi i danas bio najbolje rešenje za Zvezdu

Nekadašnji strateg crveno-belih direktan.

Trofejni trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je u intervjuu za Maxbet sport o mnogim temama, a upitan je i koja je njegova poruka za novog stratega crveno-belih Baraka Bahara.

Milojević je dao vrlo zanimljiv odgovor.

- Nemam poruku. Žao mi je što trošimo naše ljude. Žao mi je Dekija Stankovića koji je došao posle mene. Radio je dobar posao, sastavio kvalitetan stručni štab. Nismo smeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga potrošimo. Morali smo da ga čuvamo, zalivamo da traje. On bi i danas bio daleko najbolje rešenje za Zvezdu. Vrlo je bitno da trener govori srpski jezik, da poznaje mentalitet, podneblje i igrače u dušu. Što se tiče Baraka, imao je u Izraelu dosta brzih igrača. Brzina je potrebna i Zvezdi. Skauting je veoma bitan. Treba dovoditi samo vrhunske strance i voditi računa o Zvezdinoj deci. Naravno ja mu želim uspeh i savetujem mu da sve sam snimi. Naši ljudi su prilično negativni i onda dobijete iskrivljenu sliku. To je kao u onoj priči o gluvoj žabi koja se popela na vrh zgrade samo zato što je bila gluva - rekao je Milojević za Maxbet sport.

Milojević trenutno predvodi sa klupe kiparski Apooel, gde se bori za šampionsku titulu.

Klub iz Nikozije u ovom trenutku ima tri boda manje od lidera Arisa iz Limasola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.