MILOJEVIĆ JE INSISTIRAO: Zvezda prodaje ovog stranca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ JE INSISTIRAO: Zvezda prodaje ovog stranca (FOTO)

U Ljutice Bogdana doneli odluku.

Gelor Kanga definitivno će otići iz Crvene zvezde. Gabonac je svoju misiju u Zvezdi završio, a čini se da je njegova sledeća destinacija Turska, s obzirom da je odatle stigla i najkonkretnija ponuda.

TO MOŽE SAMO ON: Kanga napravio šou u Košutnjaku (VIDEO)

Zvezda predstavila Bena na FENOMENALAN način (FOTO)

Za ofanzivnog vezistu je interesovanje pokazao Genčlerbirligi koji nudi 800.000 evra, a uzevši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u obzir da Kangi za šest meseci ističe ugovor, kao i da je u Crvenu zvezdu došao bez obeštećenja, ponuda turskog kluba sigurno je zadovoljavajuća za klub iz Ljutice Bogdana.

Na prodaji Kange insistira i trener crveno-belih Vladan Milojević, a Gabonac će sa ekipom otputovati na pripreme na Kipar gde će i sačekati da se postigne konačni dogovor o transferu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.