MILOJEVIĆ EMOTIVAN POSLE MEČA: Ovde sam dok mi se ne kaže drugačije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ EMOTIVAN POSLE MEČA: Ovde sam dok mi se ne kaže drugačije (FOTO)

Crvena zvezda savladala Olimpijakos.

Crvena zvezda je još jednom pokazala da nije slučajno u elitnom društvu. Na stadionu ''Rajko Mitić'' crveno-beli su savladali Olimpijakos sa 3:1 (više pročitajte OVDE) i tako osvojili prva tri boda u novoj sezoni Lige šampiona. Trener Vladan Milojević se od derbija protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana koji su crveno-beloi izgubili suočio sa mnogo kritika, a trijumf protiv Olimpijakosa je na neki način i njegova satisfakcija.

 - Ja sam samo čovek koji radi svoj posao najbolje što može. Mnogo puta sam rekao, videće se šta smo radili i kako smo radili. Posle Partizana se stvorila atmosfera da ne znamo ništa. To nam je jako teško palo. Mene su već pojedini novinari smenjivali, a za tim nema potrebe, otići ću sam. Stvarno je posle utakmice sa Partizanom stvoren veliki pritisak, ali to nisu zvezdaši jer pravi zvezdaši sve dobro znaju. Kad mi budu tražili da odem ja ću da odem, ovde sam dok mi se ne kaže drugačije. Živim za ovakve trenutke, ali mi danas ceo dan zvone telefoni i i iz Grčke mi javljaju da ću biti oteran - rekao je Milojević.

- Rekao sam im da ovo nismo mi, da igraju, da ću uvek biti uz njih i preuzeti svu odgovornost. Ušli su mnogo bolje u drugom poluvremenu. Olimpijakos je dobio crveni karton, uveli smo drugog špica i sve nas je krenulo. Ipak, treba naglasiti da su dva detalja odlučila. Prvi je bio crveni karton, a takođe i propuštena mrtva šansa Olimpijakosa pred naš drugi gol. Čestitam Olimpijakosu i gospodinu Martinsu koji radi veliki posao.

Kritike posle poraza u derbiju stvorile su veliki pritisak što je naglasio i Milojević, ali je sve teško palo i igračima.

 - Ne, ja ne mogu da pojasnim ništa. Čekam samo sledeći trening sa mojim momcima da radim i uživam. Na sve ostalo se ne obazirem. Jako je veliki pritisak bio, ne znam iz kog razloga. Sve je to teško palo igračima i zato nam je trebalo sve ovo. HVala navijačima bilo je fenomenalno, osećaloi smo atmosferu i pre početka utakmice. Sve je prštalo na terenu i nadam se da je publika zadovoljna - istakao je Milojević koji nije želeo da mnogo komentariše činjenicu da je Totenhem ubedljivo poražen od Bajerna u Londonu (rezultat 7:2) i da je Zvezda trenutno na drugom mestu.

- Ne razmišljam o tome. Bitni su mi trenuci zadovoljstva. Razmišljam samo o sledećoj utakmici i sledećem treningu i da odigramo najbolje što možemo. Dokle ćemo da stignemo, nema veze.

Pogledajte i više fotografija sa utakmice
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.