MILOJE DOBIO OVACIJE ZA PAMĆENJE: Gde god da budem moje SRCE kuca za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 08:44

MILOJE DOBIO OVACIJE ZA PAMĆENJE: Gde god da budem moje SRCE kuca za Zvezdu

Crveno-beli proslavili titulu.

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da sve zasluge za osvajanje titule pripadaju fudbalerima i istakao da su crveno-beli bili dominantni i da su zasluženo stigli do trofeja.

Liverpul hod ka tituli nastavlja gradskim derbijem sa Evertonom (20.00). Iako je gost, tim Jirgena Klopa je veliki favorit s kvotom 1,65, dok pobeda Karamela nosi kvotu 5,50, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Liverpul.

- Sve zasluge idu igiračima. Oni su ti koji su šampioni, a mi smo im pomagali u svemu tome. Lepo je osvojiti titulu. Zaslužili smo je, bili smo dominantni i ispunili naš osnovni cilj - osvojili šampionsku titulu - rekao je Milojević koji je prusustvovao proslavi osvajanja titule na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su završili sezonu, pošto su na svom terenu savladali Proleter sa 2:1, u poslednjoj ovosezonskoj utakmici u Superligi Srbije. Zvezda je sezonu završila sa 78 osvojenih bodova, odnosno sa 14 bodova više od Partizana.

Crveno-beli su predvođeni Milojevićem sa klupe tokom jesenjeg dela šampionata napravili 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Kad se setim odakle smo krenuli, davno je bio jun prošle godine. Bilo je teško i iscrpljujuće. U svakom slučaju, dominantno smo osvojili titulu, a želim Zvezdi da tako bude i sledeće sezone - rekao je on.

Milojevićev izlazak na teren navijači su ispatili gromoglasnim aplauzom.

- Nedostaje mi ova publika. Odrastao sam uz Zvezdu, ceo život sam navijač kluba. Zna se da je ovo najbolja publika na svetu, a sad sam u specifičnoj ulozi, da posle igračke i trenerske karijere u Crvenoj zvezdi, sve to posmatram sa strane. Lepo je biti deo Zvezdine istorije. Hvala im na aplauzima, a ja, gde god da budem - moje srce kuca za ovaj klub - rekao je Milojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.