MILMAN POKOPAO AMERE: Imam kovid, bio sam u SAD, a zašto Novak ne može!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 08:34

MILMAN POKOPAO AMERE: Imam kovid, bio sam u SAD, a zašto Novak ne može!?

Podigla se velika prašina.

Učešće Novaka Đokovića na US openu poslednjih nedelja tema je broj jedan u teniskim krugovima.

Prema antikovid merama koje su trenutno na snazi u Sjedinjenim Američkim Državama, nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u tu zemlju, što znači da Đoković, kako sada stoje stvari, neće biti u mogućnosti da se bori za titulu na US openu.

O ovom apsurdnom pravilu otvoreno je govorio australijski teniser Džon Milman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Imam kovid. Bio sam u SAD i nisam stekao osećaj da veliki broj ljudi prati ikakva pravila ili preporuke u toj zemlji. To je u redu, ali onda ne mogu da shvatim zbog čega Novak Đoković ne može da dođe i da se takmiči - napisao je 33-godišnji Džon Milman, trenutno 76. igrač sveta.

I’m out with covid. I was just in the states and it didn’t really feel like too many were following any recommendations or guidelines there. Which is fine, but therefore I can’t see then why @DjokerNole can’t come and compete.

— John Millman (@johnhmillman) August 3, 2022

Prethodnih dana poršku Đokoviću davali su, baš kao i pre pola godine pred start Australijan opena, Amerikanci Džon Izner, Tenis Sandgren i Rajli Opelka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.