MILIVOJEVIĆ ANALIZIRA ENGLEZE: Zvezdo, izdrži na početku, Son je najbolji igrač Totenhema

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIVOJEVIĆ ANALIZIRA ENGLEZE: Zvezdo, izdrži na početku, Son je najbolji igrač Totenhema

Bivši vezista Crvene zvezde dao je nekoliko saveta kako protiv "pevaca" u meču Lige šampiona Reprezentativac Srbije Luka Milivojević odlično poznaje ekipu Totenhema. Bivši vezista Crvene zvezde dao je nekoliko saveta kako protiv "pevaca" u meču Lige šampiona.-Nisu imali ovakvu krizu otkako je Poketino došao u klub. Nije im nimalo prijatno. Ali ako je već moralo da se gostuje Totenhemu, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je ovo možda najbolji trenutak. Ipak, treba da znamo da svaka kriza ima početak i kraj. Ja se iskreno nadam da oni neće baš protiv Zvezde izaći iz te krize- rekao je Luka Milivojević za "Mozzarsport". Totenhem baš meč protiv Zvezde gleda kao mogućnost izlaska iz krize..- Oni sigurno gledaju na ovu utakmicu kao na šansu da se izvuku iz ovoga. Pogotovo što je ovo Liga šampiona koja se shvata maksimalno ozbiljno. Liga šampiona je svima bitna. Oni jesu doživeli taj debakl protiv Bajerna i izgubili sa 2:7, ali su se žestoko ispromašivali i ta utakmica je debelo otišla u kontrasmeru. Vrlo lako je moglo da bude 6:7 umesto 2:7. Ne zaboravimo da su oni vicešampion Evrope. Sa istim timom. Nema dileme da će Poketino poslati na teren najjači tim.-Sada im fali samo golman Loris koji je povređen, ali i on je imao nekih kikseva pre povrede. Plus što su doveli neka pojačanja i možda je Poketino zato toliko miksovao sa sastavom od početka sezone i pokušavao da uigra neke igrače. Ima sjajan tim i veliki izbor igrača. Verujem da će Zvezdi suprotstaviti najjači mogući tim jer im je stvarno bitno da dobro odigraju i zabeleže dobar rezultat. Iskusni vezista zna kako Totenhem igrai odakle preti najveća opasnost crveno-belima. -Vole da dignu bekove visoko, da napune sredinu terena ofanzivnim igračima i naprave takav raspored na terenu. Na taj način pokušavaju da se zavlače iza poslednje linije i dolaze u situacije da igraju dva na jedan. Štoperi takođe igraju visoko i igra im kreće iz te poslednje linije. Kada im bekovi krenu visoko i napadaju preko krila, koriste svaku šansu da pronađu Kejna. On je mnogo jak igrač koji i polušansu pretvara u gol. Kejn jeste najveća zvezda, aliMilivojević smatra da je Son najbolji igrač “pevaca”-Po meni je Son najbolji igrač Totenhema. On je za mene u Top 5 igrača u Premijer ligi. Ne znam zašto nije više medijski promovisan i zašto ga potcenjuju. Za mene je najopasniji igrač Totenhema. Uvek je na lopti, ima strašan dribling, sjajno se kreće, ulazi u prostor, šutira levom i desnom nogom, igra u oba smera podjednako dobro, jak je, brz... Kompletan igrač. Postizao je mnoge važne golove i njega treba maksimalno ozbiljno shvatiti. Luka ima savet za Zvezdu na današnjem meču... -Jako je bitno izdržati na početku i ne napraviti neku grešku kojom bi poklonili gol. Kako vreme bude odmicalo, biće lakše. Može da se igra sa njima i da se odbrani. Samo je bitno ne primiti neki rani gol. Bekovi im idu baš visoko, a Zvezda ima dobra krila i tu može da bude šansa za naš tim- zaključio je Milivojević.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PREŽIVEO KRVAVU TUČU SA SRBINOM: Uzdanica je Totenhema za meč protiv Crvene zvezde, a Srbe će pamtiti do kraja života!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019

Korejac Heong Son, uzdanica Totenhema u večerašnjem meču Lige šampiona protiv Crvene zvezde, na početku karijere je dospeo u žižu javnosti zahvaljujući jednom Srbinu!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.