MILIJARDE SU U PITANJU: PSŽ nudi Mbapeu DOŽIVOTNI ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 09:54

MILIJARDE SU U PITANJU: PSŽ nudi Mbapeu DOŽIVOTNI ugovor

Para vrti gde burgija neće...

Kad je šampion Francuske, PSŽ u pitanju, nikad nije dosadano. Bilo da je u toku sezona, prelazni rok ili da se ništa ne dešava u Parizu.

Otišao je Lionel Mesi, Nejmar će najverovatnije ostati na "Parku Prinčeva", a blizu je rešenje oko statusa Kilijana Mbapea.

Situacija je komplikovana, ali kad su bogate gazde iz Katara u pitanju ništa nije nerešivo.

Mbape uporno odbija da produži saradnju koja mu ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledećeg leta, međutim stigla je ponuda koja sve menja.

🚨 PSG are preparing to offer Kylian Mbappé a 10-year contract, worth over €1 billion. The Emir of Qatar himself has given the green light on the deal. 🇶🇦

(Source: @defcentral) pic.twitter.com/b3ILCyhMNG

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 21, 2023

Prema pisanju "Defense Sentral reporta" koji pripada poznatom španskom listu "Sport" Pari Sen Žermen bi svom najboljem fudbaleru 1,11 milijard i dolara za desetogodišnji ugovor.

Emir Katara je navodno već odobrio takvu egzibiciju. Vest su preneli brojni relevantni svetski mediji

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.