MILIČIĆ SUROVO ISKREN: Uz dužno poštovanje Jokiću, Bogdan je nosilac reprezentacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:43

MILIČIĆ SUROVO ISKREN: Uz dužno poštovanje Jokiću, Bogdan je nosilac reprezentacije

Izneo svoj stav.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Darko Miličić istakao je da ne prati mnogo klupska takmičenja, ali utakmice državnog tima ne propušta.

Iako je bio jedan od najvećih talenata evropske košarke, karijeru je završio sa svega 28 godina i potpuno se posvetio porodici i privatnom biznisu u vojvođanskoj ravnici.

Miličić, koji je 2003. bio drugi pik na draftu (ispred njega je bio samo Lebron Džejms), u emisiji "Sportlight" na Sport >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Klubu pričao je o dešavanjima u Sjedinjenim Državama, nemogućnosti da se prilagodi, i želji da se vrati u rodnu zemlju.

Takođe, dotakao se i Nikole Jokića, a Miličić smatra da je za reprezentaciju Srbije bitniji Bogdan Bogdanović.

- Pratim reprezentaciju i uz dužno poštovanje Jokiću i svemu što je dosad uradio i tek će da uradi, ali Bogdanović je nosilac reprezentacije, tako ga ja vidim. Bogdan nosi emociju sa sobom. Sjajan je igrač i ja ga obožavam. Njegova košarka je sjajna. Površno ga poznajem, ali kad sam ga gledao na TV vidim da je spona među svima njima. Reprezentacija bez Bogdana u ovom periodu nije to to. Uz dužno poštovanje i Miciću, koga obožavam. Imamo mnogo kvalitetnih košarkaša, ali Bogdan je spona i lider koji sve to nosi. Nije bitno da li postigne 10 ili 20 poena, njegovo pristustvo nosi ozbiljost i težinu pogotovo na velikim takmičenjima - naglasio je Milićić.

Svetsko prvenstvo će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija će biti u grupi sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miličić: “Poštovanje Jokiću, ali Bogdan je nosilac reprezentacije!“

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 15:30

Krajem avgusta reprezentacija Srbije krenuće u pohod na svetsku medalju na Mundobasketu, a dok je za mnoge neprikosnoveni lider našeg nacionalnog tima NBA šampion Nikola Jokić, ima i onih koji to gledaju na drugačiji način.. Naš nekadašnji reprezentativni centar i drugi pik na draftu iz 2003....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.