MILENKOVIĆ JASAN: Optimizam pred duel Lige nacija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILENKOVIĆ JASAN: Optimizam pred duel Lige nacija (FOTO)

Oprez i sa oslabljenom Crnom Gorom.

Defanzivac Fiorentine i reprezentacije Srbije Nikola Milenković, pred meč sa Crnom Gorom u Ligi nacija, opominje da ne sme biti opuštanja, iako gosti dolaze bez nekoliko važnih igrača.

STIGAO IZVEŠTAJ IZ NOVOG SADA: Bićete u ŠOKU kad vidite šta je napisao delegat sa meča o kojem BRUJI Evropa (VIDEO)

- Igramo pred našom publikom sa jasnim ciljem da ostvarimo dve pobede i izborimo plasman u B diviziju Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nacija. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobede i obradujemo naš narod - rekao je Milenković.

U Podgorici smo ostvarili pobedu.

- Ceo tim je odigrao dobro, sve ono što radimo na treningu gledamo da primenimo na utakmicama, a uslov za sve je disciplina. I to je recept za naredne mečeve - naglašava defanzivac Fiorentine.

Utakmica sa Crnom Gorom može biti i meč lopta u Ligi nacija.

- Tako ispada, ali mi hoćemo da nam igra bude na zavidnom nivou, a ukoliko igramo dobro onda neće ni rezultat da izostane - rekao je Nikola Milenković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.