MILE REKAO NE PIKSIJU: Svilar NE ŽELI da igra za Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 11:57

MILE REKAO NE PIKSIJU: Svilar NE ŽELI da igra za Srbiju!

Talentovani golman hoće da iskoristi FIFA pravila i promeni reprezentaciju.

Golman Rome, Mile Svilar, ne želi da brani za reprezentaciju Srbije, saznaje Informer. On je preko direktora Rome poručio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da ne želi da dođe na naredno okupljanje i da hoće da iskoristi FIFA pravila i promeni reprezentaciju.

Mladi golman Rome pozvan je na reprezentativno okupljanje za prijatelsjke mečeve sa Rusijom u Moskvi 21. marta i četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana kasnije protiv Kipra u Larnaki. Osim njega, na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija našli su se i Vanja Milinković Savić iz Torina, Predrag Rajković iz Majorke i Đorđe Petrović iz Čelsija, koji je projektovan kao budućnost reprezentacije Srbije.

Kako piše Informer, Svilar je shvatio da su male šanse da zaigra i preko čelnika Rome obavestio je ljude iz Saveza da neće doći na okupljanje.

- Za sada je u Savez stiglo samo usmeno obaveštenje. Pozvao je direktor Rome generalnog sekretara Jovana Šurbatovića i saopštio mu da igrač neće da dođe na ove pripreme i prijateljske mečeve.Objasnio je da je Svilar nezadovoljan i da želi da promeni reprezentaciju. Dugo je do okupljanja, ima još nedelju dana, pa se možda nešto i promeni, ali kako sad stvari stoje, on je završio sa Srbijom - objašnjava izvor blizak Informeru

Šurbatović je o tome obavestio ljude iz sportskog sektora, mada nisu se preterano potresli.

- Selektor Stojković je rekao da mu Svilar svakako ne bi sad branio, a verovatno ni u skorijoj budućnosti. Tu je Vanja kao prvi golman, Rajković je takođe odličan i na njega može da računa, a u budućnosti se pravi prostor i za Đorđa Petrovića iz Čelsija. Ako se bude pravilno razvijao, smeši mu se velika karijera - zaključuje izvor blizak Informeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.