MILANSKI DERBI U POLUFINALU LŠ: Inter preko Benfike na megdan ljutom rivalu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 23:05

MILANSKI DERBI U POLUFINALU LŠ: Inter preko Benfike na megdan "ljutom" rivalu (VIDEO)

Portugalci završavaju takmičenje.

Fudbaleri Intera igraće u polufinalu Lige šampiona protiv, gradskog rivala, Milana. Neroazuri su nakon pobede nad Benfikom (2:0) u Portugaliji, remizirali na svom terenu (3:3).

Tim Simonea Inzagija kao da je neka druga ekipa kada zaigra u Ligi šampiona, pet mečeva su bez pobede u domaćem šampionatu, trenutno su mesto iza pozicije koja vodi u elitno takmičenje, ali očito da je nada plavo-crnih da će do četrvtog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "ušatog".

Domaći su do prednosti stigli u 14. minutu. Nikolo Barela je sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio gornji levi ugao za veliku radost "interista".

Uspeli su, krajem prvog dela igre, gosti da poravnaju, a to je bilo delo Aursnesa, koji je glavom prevario Onanu u 37. minutu.

U nastavku se očekivala ofanziva Benfike, ali jalovo su to činili Portugalci. Pitanje prolaska dalje je rešeno u 64. minutu.

Lautaro Martinez je postigao svoj prvi gol posle petog marta i najavio bolju formu u finišu sezone. Na 12. minuta do kraja videli smo još jedan gol u mreži Vlahodimosa.

Rezervista Korea je izveo pravu malu minijaturu i udarcem u dalji ugao povećao prednost svoje ekipe. Antonio Silva je četiri minuta pre kraja smanjio rezultat, da bi Petar Musa u 95. minutu postavio konačnih 3:3, ali nedovoljno za "Orlove".

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.