MILANO SE ORI OD GROBARA: Idu ulicama i skandiraju SAMO JEDNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2023, 18:11

MILANO SE ORI OD GROBARA: Idu ulicama i skandiraju SAMO JEDNO (VIDEO)

Prave dobru atmosferu

Navijači Partizana na fantastičan način čestitali su rođendan treneru košarkaša crno-belih, Željku Obradoviću.

Crno-beli igraju večeras od 20:30 protiv Olimpije u Milanu meč 28. kola Evrolige, a pre svega dva dana u Italiji su pobedili Virtus.

Neće biti lako izabranicima Željka Obradovića protiv Olimpije, ali uprkos činjenici da igraju na gostovanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaće Partizan veliku podršku Grobara.

Dosta navijača crno-belog kluba je trenutno u Milanu,  a  na originalan način su čestitali rođendan strategu svog kluba, Željku Obradoviću.

Oni su danas na ulicama Milana pevali u čast svog trenera.

A post shared by @pbg.news

- Našem Željku Srećan Rođendan - orilo se u Milanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON BOLONJE, GROBARI OKUPIRALI I MILANO: Posebna rođendanska čestitka za Željka i novi čas navijanja! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2023

Ulice su pune navijača crno-belih. Košarkaši Partizana Mozzartbet odigraće večeras od 20.30 časova utakmicu protiv ekipe Olimpije iz Milana u okviru 28. kola Evrolige. Crno-beli su pre 2 dana savladali Virtus u Bolonji, a na tom meču, viđena je i fantastična atmosfera navijača srpskog tima....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.