MILAN TOMIĆ: Pokušao sam, ali nisam našao ZAMERKU na igru svog tima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN TOMIĆ: Pokušao sam, ali nisam našao ZAMERKU na igru svog tima (FOTO)

Realno nije bilo loših stvari.

Košarkaši Crvene zvezde izborili su TOP 16 fazu Evrokupa, pobedivši Brešu u devetom kolu grupne faze sa 103:67.

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je svom timu na sjajnom izdanju.

- Igrali smo odlično svih 40 minuta. Pokušao sam da pronađem neku zamerku našoj igri, ali je nisam našao. Čestitam mojim igračima na igri u utakmici koju smo morali da dobijemo. Bila je to prva utakmica ove sezone koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo morali da dobijemo i igrači su pokazali karakter. Odigrali su vrhunski i bilo je lepo gledati ih, rekao je Tomić.

What a performance 😍

Importan @eurocup win for Crvena zvezda mts 👏🏼

📊Top scorers: @jragz1 16 pts@10Sile10 14 pts@Billy_Baron 13 pts#CZVBRE #RoadToGreatness #WeAreTheTeam #kkcz pic.twitter.com/YCpAoe8B92

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) December 12, 2018

Zvezdin strateg se osvrnuo na prvo poluvreme u kome je njegov tim stekao 43 poena razlike.

- Ne događa se na svakoj utakmici da u prvom poluvremenu postigneš 65 poena. Odbrana je bila faktor odluke, iz dobre odbrane smo postigli mnogo lakih poena i došli do plus 43 na poluvremenu - istakao je strateg crveno-belih.

Crveno-beli su obezbedili plasman u Top 16 Evrokupa.

- Znači nam puno što smo prošli u Top 16. Videćemo ko će nam biti protivnici u drugom krugu, idemo utakmicu po utakmicu - poručio je Tomić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.