MILAN SRUŠIO ŠAMPIONA: Jović ušao sa klupe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 23:59

MILAN SRUŠIO ŠAMPIONA: Jović ušao sa klupe!

"Rosoneri" slavili u derbiju...

Fudbaleri Milana savladali su Napoli minimalnim rezultatom (1:0), u derbiju 24. kola Serije A. Pobedonosni gol za "rosonere" postigao je Teo Ernandez u 25. minutu utakmice.

Možda i najbolji levi bek današnjice je iskoristio dodavanje Rafaela Leaa, te loptu poslao pored loše postavljenog Pjerluiđija Golinija.

Do pauze je Milan imao još jednu ozbiljnu šansu, ali je Golini zaustavio pokušaj krilnog napadača domaćih, asistenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod pogotka.

Milan je delovao uspavano u drugom poluvremenu, Napolitanci su pretili u nekoliko navrata, a jednu od boljih prilika imao je Mateo Politano.

🚨🇮🇹 GOAL | AC Milan 1-0 Napoli | Theo Hernandez

THEO HERNANDEZ OPENS THE SCORING FOR AC MILAN!pic.twitter.com/xS2FT7jZ1S

— Tekkers Foot (@tekkersfoot) February 11, 2024

Šansu u drugom poluvremenu dobili su i srpski internacionalci, Jan Karlo Simić, koji je zamenio Simona Kjaera u 66, odnosno Luka Jović, koji je ušao umesto Olivijea Žirua u 80. minutu.

U međuvremenu je i Rafael Leao propustio šansu da sve reši, tako da je kazna vrlo lako mogla da stigne u finišu.

Nakon šansi Frenka Angise i Jespera Lindstroma, Simić je imao dosta sreće, pošto je lopta nakon njegove nespretne reakcije pogodila stativu.

Kod jedne situacije se gledao i VAR u nadoknadi, da li je penal ili ne za Napoli, ali je sudija iz sobe dobio instrukcije da ne pokaže na belu tačku.

Milan je treći na tabeli sa 52 boda, dok je Napoli tek deveti sa 35 poena.

Serija A, 24. kolo

Fiorentina – Frosinone 5:1 (3:0)

Bolonja – Leče 4:0 (2:0)

Monca – Verona 0:0

Đenova – Atalanta 1:4 (0:1)

Milan – Napoli 1:0 (1:0)

Ponedeljak:

20.45 Juventus – Udineze

Subota:

Kaljari – Lacio 1:3 (0:1)

Roma – Inter 2:4 (2:1)

Sasuolo – Torino 1:1 (1:1)

Petak:

Salernitana – Empoli 1:3 (0:1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.