MILAN RODIĆ: Od Zlatibora nisam pričao sa Baharom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 13:02

MILAN RODIĆ: Od Zlatibora nisam pričao sa Baharom

Iskusni levi bek priznaje da je Zvezda prošla kroz slabih šest meseci.

Očekivalo se mnogo od Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi, ali se izraelski trener zadržao u Ljutice Bogdana samo šest meseci. Promenljive igre tokom jesenje polusezone krunisane su porazom u derbiju koji je odlučio o prvom mestu na tabeli na polovini šampionata, a to nije moglo da se oprosti i došlo je do rastanka sa Izraelcem. Levi bek crveno-belih Milan Rodić u intervjuu za ''Informer'' priznaje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda imala najslabijih šest meseci otkad je on u klubu. Nije Rodić ništa loše rekao o Baraku Baharu, ali je jasno da je ekipa teško funkcionisala sa njim i da svi očekuju da se situacija popravi sa Vladanom Milojevićem.

 - Još mi je sve ovo sveže, da bih mogao da sagledam lepo i analiziram. Ne mogu da kažem ništa lično ružno za Bahara. Ipak, čini mi se da se nije snašao. Kao da nije bio svestan veličine Zvezde. Rekao bih i da je potcenio našu ligu. Mislio je da je slabija. Nije ovde lako igrati, još kad počne loše vreme, pa po ovim terenima - rekao je za Rodić i demantovao neke glasine koje su kružile u vezi Izraelca. - Čuo sam priče kako Bahar ne gleda treninge i kako je u kancelariji i moram da kažem da to nije tačno. Na svakom treningu je bio prisutan i gledao je sve. E sad, većinu posla su odrađivali pomoćnici. Ali to je njegov sistem rada, takav je. Nije nešto mnogo pričao sa igračima, opet to je njegov metod, verovatno misli da tako treba. Kad je on tek došao, mi smo bili na Zlatiboru. Tada je obavljao razgovore sa svim igračima. Nakon toga sa mnom recimo više nije imao neki opširniji razgovor. Možda je smatrao da sam dugo tu, da znam Zvezdu i da nema potrebe da mi nešto sugeriše. Takav je karakter, nije nešto pokazivao emocije. Sve je to od čoveka do čoveka i ovaj njegov pristup je negde davao rezultate. Kod nas nije.

Ističe iskusni levi bek da je Crvenoj zvezdi nedostajalo timskog duha u protekloj polusezoni, nešto što je crveno-bele krasilo poslednjih sezona.

 - Nismo ni imali nekih većih problema, ali falio nam je taj čuveni timski duh. Ja sam ovde sezonama i prošao sam razne faze. Nije za poređenje ovo sad i ono što smo imali 2017. godine. Ali to je najteže, znate, držati tu konstantnost kad ste na visokom nivou u bilo čemu. Lakše je kad niko ništa od vas ne očekuje. Najgori je definitivno ovaj sada, polusezona koja je završena. Još sam pod utiskom, ali imajte u vidu da je to samo polusezona. Znate kako se kaže - na kraju se broje mrtvi. Proći će i ovo, a ako osvojimo duplu krunu, izvući ćemo sezonu. Ne bi to bio neuspeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.