MILADINOVIĆ PRED REVANŠ: Nemam ništa protiv da pobedimo 1:0 golom u 90. minutu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 14:12

MILADINOVIĆ PRED REVANŠ: Nemam ništa protiv da pobedimo 1:0 golom u 90. minutu

Čukarički sutra od 20 časova igra protiv Sumgaita.

 Fudbaleri Čukaričkog sutra od 20 časova igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige konferencija u Azerbajedžanu protiv Sumgaita. U prvom meču na Banovom brdu rezultat je bio 0:0. Fudbaler Brđana Miladin Stevanović smatra da je Čukarički zaslužio trijumf u prvom meču.

 - Dominirali smo u prvoj utakmici, ali nismo stekli prednost i to je činjenica pred odlazak na revanš. Sve je bilo kako treba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osim realizacije, nedostajali su gol ili dva u mreži rivala. Smatram da smo zaslužili da trijumfujemo, ali verujemo da će nam se sve vratiti u utakmici u Azerbejdžanu - rekao je Stevanović za klupski sajt. - Nedostajala nam je mirnoća u završnici, malo više želje i odlučnosti u prekidima. Sada je i naš rival u igri, ima pravo na nadu posle 0:0 u Beogradu, ali opet smatram da smo kvalitetniji tim i da ćemo mi biti ti koji će se radovati plasmanu u treće kolo kvalifikacija.

Posle poraza u prvom meču od Kairata, smanjile su se šanse da Zvezda stigne do grupne faze Lige šampiona, pa je sada kvota da će crveno-beli učestvovati u elitnom takmičenju 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Stevanović očekuje sličnu utakmicu prvoj i u 3.000 kilometara udaljenom Azerbejdžanu.

 - Svakako da ćemo biti strpljivi, ali u svaki duel moramo da uđemo jako, sa ogromnom željom. Jedan gol može mnogo da nam donese ili oduzme. Očekujem vrlo tvrd meč, ne bih imao ništa protiv ni da pobedimo sa 1:0 u 90. minutu. Uglavnom, cilj je plasman u narednu rundu, može i posle produžetaka, može i na penale, mada bi to svakako bilo vrlo stresno - zaključio je Stevanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.