MIJATOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA: Anćeloti je ljut!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 21:40

MIJATOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA: Anćeloti je ljut!

Trpi velike pritiske...

Živa legenda Real Madrida Predrag Mijatović najavio je moguć odlazak Karla Ančelotija sa mesta trenera. Ančeloti je pod velikim pritiskom cele sezone zbog oscilacija Reala, a posebno jer zaostaje 13 bodova za Barselonom u La ligi.

Ti pritisci, koji povremeno dolaze i od čelnika kluba, nisu splasli ni nakon dobrih rezultata u Ligi šampiona, kao ni nakon impresivne pobede nad Barsom u Kupu kralja.

Mijatović tvrdi da Ančeloti ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deluje srećno kao ranije, odnosno da se vidi promena u njegovom ponašanju.

Objasnio je to njegovom mogućom uzrujanošću zbog nesigurne budućnosti.

- Njegova poslednja konferencija za medije mi je zvučala kao mali oproštaj od kluba. Takav sam utisak stekao. Spomenuo je sve ostvareno - rekao je Mijatović.

Bivši napadač Budućnosti, Partizana, Valensije, Reala i Fiorentin dodao je da je Ančeloti napravio značajan posao otkako se 2021. godine vratio na klupu madridskog velikana.

- Ako osvoji Kup kralja, dogodiće se to da je u dve godine osvojio sve. Ali mislim da je malo ljut. Možda on zna nešto što mi ne znamo - dodao je Mijatović.

Španki mediji više su puta pisali da bi kraj sezone mogao značiti rastanak Ančelotija i kluba.

Navodili su mnoga imena koja bi mogla da preuzmu posao, a istovremeno su pisali da bi Italijan svoju trenersku karijeru mogao da nastaviti kao selektor Brazila.

Real u sredu dočekuje Čelsi, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.