MIHAJLOVIĆ U NARKOAFERI?!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLOVIĆ U NARKOAFERI?!

Pomoćni trener Intera, kao i još neki članovi plavo-crnih, svedočiće u procesu protiv prijatelja kluba osumnjičenog za distribuciju droge i nezakonito klađenje

Pomoćni trener Intera Siniša Mihajlović mogao bi da se nađe na sudu zbog veza koje je imao sa Domenikom Brešom, čovekom umešanim u prodaju droge, prostituciju, seks trafiking i nezakonito klađenje, prenosi dnevnik Gazeta delo sport.

Po istoj osnovi na sud bi mogli i trener crno-plavih Roberto Manćini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igrači Marko Materaci i Zlatan Ibrahimović, kao i bivša legenda Intera Alesandro Altobeli. Međutim, bivši napadač Intera kategorično je demantovao takve glasine, napominjući da je Breša dobar čovek.

- On je najbolji čovek i lagao bih kada bih rekao da se ne poznajem s Domenikom. Mi smo dugogodišnji prijatelji i prvi put čujem da se on bavi takvim poslovima. Pogotovo da sam ja umešan u sve to, odnosno da smo preko telefona ugovarali neki ilegalne poslove - rekao je Altobeli.

Breša je poznat kao veliki navijač crno-plavih, koji je sa Mihajlovićem i Manćinijem veliki prijatelj, a Gazeta delo sport piše da su često viđeni zajedno. Spominje se da je Breša svoje prijatelje koji su mu pomagali u kriminalnim poslovima darivao luksuznim satovima i automobila.

Milanski sud će podići optužnicu protiv Breše u narednih nekoliko dana, a Mihajlović i Manćini će biti pozvani kao svedoci. Prema pisanju italijanskih medija, njih dvojica su imali telefonske razgovore sa Brešom, a postoji mogućnost da su i oni na neki način umešani u neke od ilegalnih poslova.

Takođe, postoji osnovana sumnja da je bilo i nameštanja utakmica u prošloj sezoni, odnosno da su neki vodećih ljudi Intera bili umešani u sve te mahinacije. Prodajom droge i nameštanjem utakmica trenutno se bavi policija i veoma brzo će ova dva slučaja biti prebačeni na tužilaštvo, nakon čega će biti podignuta optužnica protiv odgovornih, a prvi na tapetu su čelnici crno-plavih.[ antrfile ]

INTER DEMANTUJE

Uprava Intera kategorično odbacuje spekulacije o povezanosti Manćinija, Mihajlovića i nekih igrača crno-plavih sa ljudima iz sveta kriminala.

- Takve vesti se namerno plasiraju u javnost pred poslednje kolo Serije A, kad se odlučuje o prvaku. Obična je budalaština da su Manćini, Mihajlović i neki igrači imali veze sa kriminalcima, a kamoli da su umešni u prodaju drogu ili neko nameštanje utakmica - saopštili su čelnici Intera.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.