Izvor: HotSport.rs, 19.Mar.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLOVIĆ: Ne razmišljam o budućnosti, već samo o Milanu

Već nekoliko meseci kruže priče na Apeninima da će Siniša Mihajlović da napusti klubu italijanskog giganta, međutim, po njegovim rečima to se neće deseti uskoro.

Milan ove sezone ne igra onako kako se očekivalo, ali Mihajlović ne klone duhom i kaže da je zadovoljan trenutnim plasmanom na tabeli, ali da se igra njegovog tima do kraja sezone mora popravit.
– Očekujem odlične partije svoje ekipe u narednom periodu. Želim da igrači pruže dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igru bez grešaka. Ako tako bude bilo, rezultat neće izostati. Takođe, rezultat zavisi isključivo od nas, iako nas očekuje izuzetno težak meč, pogotovo jer Lacio ima igrače koji i te kako mogu da nam zakomplikoju život. Ipak, moramo da se koncentrišemo samo na našu igru i da idemo na pobedu. Šesto mesto nije dovoljno dobro za nas, jasan je Mihajlović.
Na spekulacije medija da bi usoro mogao da napusti Milan, Mihajlović im odgovara da ima još godinu dana do isteka ugovora:
– Novinari su ti koji pričaju o mojoj budućnosti, dok sam ja srećan što sam ovde, a imam i još godinu dana ugovora. Ne razmišljam o budućnosti, već samo o Milanu. Kada vodim ekipu, uvek dajem 100 odsto sebe i ne dozvoljavam da me išta ometa. Isto tako, znam kako stvari funkcionišu u svetu fudbala, pa sam shodno tome svestan imena koja su u prošlosti povezivana sa klupom Milana, ali sam se odavno navikao na tako nešto, zaključio je Mihajlović.
 

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.