MIHAJLOVIĆ KRENUO PO NAPADAČA: Novi Srbin stiže u Seriju A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 15:02

MIHAJLOVIĆ KRENUO PO NAPADAČA: Novi Srbin stiže u Seriju "A"!

Bolonji neophodna pojačanja.

Fudbalerima Bolonje ne cvetaju ruže u novoj sezoni. Najveći problem izabranicima Siniše Mihajlovića predstavlja neefikasnost, pa je srpski stručnjak na klupi tima sa "Del Are" odlučio da angažuje provereno golgetrsko ime.

Izbor je pao na Austrijanca srpskih korena Marka Arnautovića, koji već nekoliko sezona sa uspehom igra za ovu reprezentaciju.

‼️ #SerieA - Può tornare #Arnautovic! Idea concreta del #Bologna! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

📲#CMITmercatohttps://t.co/Ul2w37Sc2N

— calciomercato.it (@calciomercatoit) January 22, 2021

Kako prenose italijanski mediji, postoji opcija da Arnautović kao slobodan igrač stigne u Bolonju, iako mu ugovor sa Šangaj SIPG-om, čiji je čan, ističe tek u decembru sledeće godine.

Problem Bolonji predstavlja plata, jer Marko Arnautović u Kini navodno zarađuje 3.500.000 evra po sezoni, ali u italijanskom klubu nameravaju da ga ubede da pristane na manji iznos, uz dugoročan ugovor.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.