Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLOV: Navijači su naš igrač više!

U Beogradu je gužva, momci sa Dušanovca su ponovo u glavnom gradu, a na „krovu“ je opet dinamično.
Temperatura je već sad velika, a sigurno će biti još toplije za desetak dana kad se bude začuo prvi sudijski zvižduk u novom prvenstvu. Zmajevi će na svom stadionu dočekati radnik iz Surdulice.
Iskustvo Miloša Mihajlova i dobra atmosfera u ekipi, ali svakako i prikazane igre na pripremama, ulivaju poverenje da je sve pod konac:
– Pripreme idu u dobrom smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i bićemo spremni za početak sezone. – započeo je Miloš Mihajlov.
Protivnici su bili respektabilni, učesnici eevropskih takmičenja, šampioni…:
– Svi protivnici su bili jaki, ali mi smo pokazali dobru igru i kvalitet koji garantuje preduslov za dobar start u prvenstvu.
Strpljenje i sigurni koraci su dovode Voždovac do boljitka iz godine u godinu:
– Želimo da napravimo bolji rezultat i bolju poziciju nego prethodne sezone. Želimo izlazak u Evropu, a imamo dva puta pred sobom, možemo kroz nacionalni kup, a možemo i kroz prvenstvenu trku i kroz oba takmičenja sigurno je da ćemo se truditi da budemo sve bolji.
Publika je prepoznala dobru igru, „krov“ je sve puniji:
– Oseti se podrška sa tribina na terenu. Navijačima poručujem da dođu na svaku utakmicu u što većem broju, jer nam njihova podrška znači. Oni su naš dvanaesti igrač.
The post MIHAJLOV: Navijači su naš igrač više! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.