Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA STIGAO U MILANO: Bivšeg selektora Srbije dočekao lično Silvio Berluskoni (VIDEO)

Tokom dana u Milanu se desilo nekoliko važnih stvari vezano za višestrukog evropskog prvaka pošto je najpre Filipo Inqzagi dobio otkaz, potom je usledila poruka dobrodošlice na zvaničnom sajtu kluba za Sinišu Mihajlovića koji je od danas i zvanično novi trener “rosonera”.

Bivši selektor je najpre posetio bazu kluba odnosno trening centar Milanelo koja će mu praktično biti druga kuća u naredne dve godine, da bi u večernjim satima otišao na večeru sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kluba, vlasnikom Silviom Berluskonijem i direktorom Adrijanom Galijanijem.
Zajedno sa Mihajlovićem u Milano su stigli i njegovi dugogodišnji pomoćnici, pre svega tu je Nenad Sakić koji mu je bio desna ruka i u reprezentaciji Srbije i u Sampdoriji.

(Izvor: YouTube/AC Milan)
The post MIHA STIGAO U MILANO: Bivšeg selektora Srbije dočekao lično Silvio Berluskoni (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.