MIHA OTVORIO DUŠU: Osećam se LOŠE zbog njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 12:07

MIHA OTVORIO DUŠU: Osećam se LOŠE zbog njih!

Baš mu teško pada.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović krivio je individualne greške i sreću za poraz svog tima od Lacija. Golovima Ćira Imobilea i Luisa Alberta, Lacio je savladao Bolonju sa 2:1 što je bio treći uzastopni poraz ekipe koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

– Poslednje tri utakmice ja pričam iste stvari, a to su da Bolonja igra dobro, stvara mnogo šansi, zaslužuje više, ali onda završi sa osvojenih nua poena – započeo je Mihajlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Trebalo bi da večeras od 20.15 gledamo sjajan fudbal između Arsenala i Lestera, dve ekipe sa izrazito ofanzivnim karakteristikama. Kvota na opkladu GG3+ je 1,92, a što se tiče konačnog ishoda, kec je 2,00, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

Srpski stručnjak je istakao da njegov tim nije imao sreće protiv ,,nebeskoplavih“, kao ni u nekim prethodnim utakmicama.

– Osećam se loše zbog momaka, jer su kažnjeni za prvu grešku. Evidentno je i da nemamo sreće, ali sopstvenu sreću moraš da zaradiš i onda da uradiš nešto više. Lacio je imao dva šuta u okvir gola i postigao dva pogotka. Mi smo imali oko 18 i postigli smo jedan. Ovo je mlada i naivna ekipa i znamo da će biti uspona i padova – naveo je Mihajlović.

Bolonja se trenutno nalazi na 18. mestu u Seriji A sa tri boda iz pet utakmica.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.