MIHA OTERAO MONTELU: Milan ima NOVOG trenera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA OTERAO MONTELU: Milan ima NOVOG trenera! (FOTO)

Kinezima prekipelo.

Posle najnovijeg kiksa na domaćem terenu i remija protiv Torina (0:0), uprava Milana odlučila je da se zahvali na saradnji dosadašnjem treneru Vinćencu Monteli. Iako je nekadašnji reprezentativac Azura doneo na San Siro prvi trofej posle 13 godina, osvojivši Superkup Italije prošle sezone, platio je ceh očajnim rezultatima.

Pročitajte i:

#ACMilan comunica l’esonero di @VMontella dall’incarico di allenatore della Prima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Squadra. La conduzione tecnica è affidata a Gennaro Gattuso, che lascia il suo incarico di allenatore della Primavera, e al quale rivolgiamo i più calorosi auguri di buon lavoro

— AC Milan (@acmilan) November 27, 2017

RAZBIO MALER: Živkovićev prvenac za Benfiku (VIDEO)

Crveno-crni su u pauzi renovirali kompletan tim. Prebogati Kinezi doveli su na San Siro gotovo ceo tim, ali im ni to nije pomoglo, jer Milanezi posle 14 kola zauzimaju ponižavajuće 7. mesto, sa samo 20 bodova. Dovoljno je reći da lider Kalča Napoli ima čak 18 više od nekadašnjeg evropskog prvaka.

TUČA KAKVA SE NE PAMTI: Neviđen OBRAČUN navijača u komšiluku! (VIDEO)

Nisu dugo tragali za rešenjem u Milanu, pošto će Roso-Nere u narednom periodu predvoditi još jedan njihov bivši igrač Đenaro Gatuzo. Svojevremeni reprezentativac Italije, koji je ostao upamćen kao veliki borac na terenu, u trenerskoj profesiji nije imao uspeha.

ČUDO U KINI: Golgeter trese mreže sa jednom nogom (VIDEO+FOTO)

Počeo je u omladinskoj školi ovog kluba, bez zapaženih rezultata u mlađim kategorijama prekomandovan je na klupu prvog tima, pa otuda i čudi odluka Kineza koji su preuzeli Milaneze, da ukažu njemu poverenje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.