MIHA KRENUO U NAPAD: Bolonja dovodi NAJZVUČNIJE pojačanje u Evropi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA KRENUO U NAPAD: Bolonja dovodi NAJZVUČNIJE pojačanje u Evropi!

Pregovori su počeli.

Bolonja je u 15. kolu Serije "A" poražena na "Del Ari" od Milana 2:3, a srpski stručnjak Siniša Mihajlović predvodio je domaćina sa trenerske klupe.

Iako se leči od teškog oblika leukemije, srpski stručnjak je po ko zna koji put pokazao veličinu, međutim, to Bolonji nije pomoglo da izbegne poraz.

Ono što je zanimljivo, ovi rivali vode ljutu bitku i van terena za Zlatana Ibrahimovića. I Mihajlovićev tim i Rosoneri žele legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šveđanina u svojim redovima, kome je istekao ugovor sa LA Galaksijem, pa se vratio u Evropu.

U redu za Ibru stoje i ostali velikani poput Intera, Napolija, Boke Juniors, južnoameričkog šampiona Flamenga... međutim posle meča odigranog u nedelju, oglasio se i direktor Bolonje Rikardo Bigon.

🗞 Milan, Bologna o Napoli: novità importanti su Ibrahimovic

📰

L'attesa sta per finire: il fuoriclasse svedese deciderà presto il suo destino. E i tifosi già sognano in attesa dell'annunciohttps://t.co/kfciRWPfy2

— Milan News (@MilanNewsUN) December 9, 2019

- Kontakt sa Ibrahimovićem je uspostavljen direktno preko Mihajlovića. Napadač je rekao da će svoju odluku doneti tokom decembra, mi smo spremni dalje da razgovaramo, ali trenutno čekamo da vidimo šta će se dogoditi. Igrača poput Ibrahimovića bi svako poželeo, ali razmišljamo i o alternativama. U svakom slučaju, situacija sa Ibrahimovićem je za nas specifična, pre svega zbog odnosa koji naš trener ima sa njim - rekao je Bigon.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.