MIHA DOBIO NASLEDNIKA: U Sporting stiže ISKUSNI stručnjak i dovodi nekadašnju ZVEZDU sa Ostrva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA DOBIO NASLEDNIKA: U Sporting stiže ISKUSNI stručnjak i dovodi nekadašnju ZVEZDU sa Ostrva (FOTO)

Veliki transfer.

Posle rastanka sa Sinišom Mihajlovićem, uprava Sportinga iz Lisabona na putu je da reši pitanje šefa stručnog štaba. Zeleno-beli su rešeni da na klupu dovedu iskusnog Klaudija Ranijerija, ali i nekadašnjeg kapitena Čelsija Džona Terija...

POMERA SVE GRANICE: Nejmar postavlja novi SVETSKI rekord i PRELAZI u OVAJ klub! (FOTO)

JOVANČIĆ PORUČIO DELIJAMA: Ulog je veliki, borbenost može eliminisati Salcburg!

Nani si prende >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << le prime pagine 🇵🇹 e Claudio Ranieri diventa un’opzione per la panchina dello Sporting pic.twitter.com/KFdZWIb3zI

— Matteo Moretto (@MatteMoretto) July 6, 2018

Prema pisanju "A Bola", Ranijeri je postigao dogovor sa favoritom u trci za predsednika Sportinga, Madeirom Rodrigesom. Ranijeri bi trebalo da postane novi trener Sportinga iz Lisabona, a Lavovi bi mogli dodatno profitiraju, jer će iskusni italijanski stručnjak sa sobom da dovede i Džona Terija.

Teriju je na kraja prošle sezone istekao ugovor sa Aston Vilom, a o iskusni defanzivac još uvek ne razmišlja o penzionisanju. Teri se trenutno sa porodicom nalazi na odmoru u portugalskom letovalištu Algarveu i moguće je da će narednih dana sesti za sto predstavnicima budućeg menadžmenta Sportinga i dogovoriti uslove saradnje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.