MICIĆ PONOVO HEROJ EFESA: Trojka i BLOKADA u poslednjim sekundama za polufinale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:11

MICIĆ PONOVO HEROJ EFESA: Trojka i BLOKADA u poslednjim sekundama za polufinale (VIDEO)

Sjajna partija Srbina...

Ekipa Efesa je u polufinalu Super lige Turske. Oni su i danas savladali Darušafaku sa 86:84, pa su tako stigli do polufinala plej-ofa (2:0 u seriji). Današnji junak svakako je reprezentativac Srbije Vasilije Micić.

Srpski plejmejker i jedan od najboljih u Evropi je briljirao sa 22 poena, imao je 8 asistencija, i izuzetno bitnu blokadu u poslednjem napadu Darušafake prilikom šuta domaćina za tri poena.

Ne samo to, Darušafaka je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala 5 poena prednosti u poslednjem minutu, a onda je Micić na 30 sekundi do kraja meča pogodio trojku i uveo meč u neizvesnu završnicu koju je dobio na kraju Efes.

☄️ Vasilije Micic'ten kritik üçlük! #BSL pic.twitter.com/a8xRxI5BON

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) May 31, 2023

Vasilije Micic’ten son saniye BLOĞU 🔥🔥! #BSL#Oliveira #BSL #Uefa #Avrupaligi #UELfinal #Moskova #İstanbulspor #Liverpool #Trabzonspor #AnadoluEfes #Darüşşafaka #ManCity #Chelsea

pic.twitter.com/NmdIWlx0H0

— Spor Planet (@SporPlanet) May 31, 2023

Larkin ga je pratio u pobedničkom timu sa 18 poena. Kod domaćina najbolji Olaseni sa 24 poena i 12 skokova, Jeboa je dodao 18 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.