MI SMO SVOJE ODRADILI: Čekamo poraze Francuske i Holandije za odlazak na finalni turnir

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:06

MI SMO SVOJE ODRADILI: Čekamo poraze Francuske i Holandije za odlazak na finalni turnir

Sve je završeno u tri seta.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Bugarsku sa 3:0 (25:19, 25:22, 25:22), u četvrtoj utakmici na turniru Lige nacija u američkom Anahajmu. 

Izabranici Igora Kolakovića zasluženo su ostvarili šestu pobedu u ovogodišnjoj Ligi nacija. 

Srbija je završila takmičenje sa po šest pobeda i poraza i trenutno je na osmom mestu koje vodi na finalni turnir u Gdanjsk. 

Ipak, moraće da sačeka rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica Holandije i Francuske, pa će osmi učesnik Finalnog turnira biti poznat najverovatnije u ponedeljak rano ujutro po našem vremenu. 

Srpskom timu neophodno je da direkni rivali izgube preostale mečeve. Francuska je izgubila od Amerika, ali čekamo da budu poraženi i od Nemačke, a nadamo se i trijumfu Slovenije nad Holandijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.