METLA U FINALU CRNOGORSKOG PRVENSTVA: Milojević i Budućnost ODBRANILI titulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 23:03

METLA U FINALU CRNOGORSKOG PRVENSTVA: Milojević i Budućnost ODBRANILI titulu!

Ubedljivije nego prošle sezone.

Košarkaši Budućnosti su novi-stari šampioni Crne Gore. Podgoričani su u trećem meču deklasirali Mornar iz Bara rezultatom 94:70, odbranivši titulu u nacionalnom prvenstvu.

Za razliku od prošle sezone, kada se igrao peti meč, izabranici Dejana Milojevića lako su izašli na kraj sa desetkovanim Baranima, koji nisu mogli da pruže jači otpor u finalu.

Ovo je srpskom stručnjaku drugi trofej u trenerskoj karijeri, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Srbiji osvojio nacionalni kup sa Megom. Sa druge strane, Podgoričani u svojoj vitrini imaju ukupno 34. trofeja.

Gostima iz Bara nedostajao je veliki broj igrača što je učinilo da se, prvi put od 2014. godine, finale crnogorskog plej ofa završi nakon tri meča.

Budućnost je ove sezone bila u igri i za trofej ABA lige, ali je u majstorici finala poražena od Crvene Zvezde. Izabranici Dejana Milojevića bili su i na korak od polufinala Evrokupa, međutim, tu su zaustavljeni od novog evroligaša i pobednika tog takmičenja, francuskog Monaka.

Najefikasniji u redovima Podgoričana bili su Nikola Ivanović i Zoran Nikolić sa po 19 poena, pet manje ubacio je Danilo Nikolić.

U poraženoj ekipi, Aleksandar Lazić je dao 22 koša, Balša Živanović šest manje, Gordić 13, a Marko Jeremić 11 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.