MESI PO SVAKU CENU ŽELI U BARSELONU: Ponudio je da igra za DŽABE, ali to nije DOZVOLJENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 10:34

MESI PO SVAKU CENU ŽELI U BARSELONU: Ponudio je da igra za DŽABE, ali to nije DOZVOLJENO

Ostaje da se vidi šta će biti.

Argentinac Lionel Mesi je završio svoju "odiseju" u Parizu. Oprostio se od PSŽ-a, a sada svim silama želi da nastavi karijeru u Barseloni.

Giljem Balag, novinar koji je nedavno objavio biografiju Argentinca, danas je objavio ekskluzivnu i senzacionalnu informaciju da je Mesi ponudio da igra za džabe za Barselonu, ali da je njegov predlog odbijen!

Navodno, La Liga je momentalno odbila taj predlog jer po regulacijama Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora da ima minimalnu platu od 25 miliona bruto!

Argentinac želi u Barselonu, očigledno i što pre i po svaku cenu i prosto je neverovatno da ni kao slobodan igrač, La Liga ne odobrava plan Kataloncima.

Ne treba zaboraviti da su u odnosu na prošlo leto, van tima kapiteni Buskets, Pike i Alba koji su imali najveća primanja, a da su poslednja dvojica i oprostila većinu planirane plate za sezonu 2023/24.

I pored svega toga, La Liga traži neke dodatne garancije da će Barsin plan uspeti, i po svemu sudeći, Katalonci će morati uskoro i da prodaju nekog igrača da bi Mesi mogao da dođe.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.