MESI OTKRIO MURINJOV SAVET: ”Uzmi dres i pridruži se Ronaldu”

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 17:21

MESI OTKRIO MURINJOV SAVET: ”Uzmi dres i pridruži se Ronaldu”

E, to bi bila ekipa...

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi izjavio je da su mu ser Aleks Ferguson i Žoze Murinjo omiljeni stručnjaci s kojima nije radio.

As Pari Sen Žermena otkrio je kako je izgledalo iz njegovog ugla kada se susreo s njima dok je bio u Barseloni. Prvo sa Fergosonom, protiv koga je bio u finalu Lige šampiona u Londonu 2011. godine.

– Posebno poštovanje imam za Murinja i Fergusona. Ser Aleks me je grlio i ljubio u čelo čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kada smo pobedili njegov Mančester junajted u finalu Lige šampiona. Govorio mi je stvari koje nisam razumeo, ali njegov govor tela mi je pokazao koliko je veliki čovek – rekao je Mesi.

Ipak, mnogo više pamti epske susrete sa Murinjom...

– Mnogo volim Murinja. Zasmejava me svaki put kada se nađemo jedan naspram drugog, uvek smisli nešto. Kada je bio u Real Madridu, pred zagrevanje, prišao mi je i rekao "Hej Leo, nosiš pogrešan dres i na pogrešnoj si strani. Idi u svlačionicu i uzmi beli dres i pridruži se Kristijanu na treningu" – rekao je Mesi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija,  devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.