MESI HET-TRIKOM UŠAO U ISTORIJU: Probio magičnu granicu od 100 golova

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 10:52

MESI HET-TRIKOM UŠAO U ISTORIJU: Probio magičnu granicu od 100 golova

U odabranom društvu.

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je jutros Kurasao 7:0 u prijateljskom meču, koji je odigran u Santijago del Esteru.

Ovaj meč obeležio je kapiten Argentine Lionel Mesi, koji je u prvom poluvremenu postigao het-trik. On se upisao u strelce u 20, 33 i 37. minutu. Mesi je postigao 102 gola u dresu reprezentacije. On je postao treći igrač u istoriji, koji je postigao minimum sto golova u dresu nacionalnog tima. Argentinac se nalazi iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Portugalca Kristijana Ronalda (122) i Iranca Ali Deija (109).

Golove su na stadionu u Santijago del Esteru postigli su i Nikolas Gonsalez u 23, Enco Fernandez u 35, Anhel di Marija u 78. iz penala i Gonzalo Montijel u 87. minutu. Argentina je pre pet dana u prijateljskom meču pobedila Panamu 2:0.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.