MENJAJU LOKACIJU: Radnički 1923 igraće na drugom stadionu sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 10:23

MENJAJU LOKACIJU: Radnički 1923 igraće na drugom stadionu sledeće sezone

''Čika Dača'' će biti rekonstruisan.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca naredne sezone, nakon što krene rekonstrukcija stadiona "Čika Dača, utakmice kao domaćini igraće na terenu Sportskog centra "Pampas" iz Donje Trnave.

 - Zajedničkim entuzijazmom vlasnika Sportskog centra Pampas Bratislava Milanovića i generalnog direktora FK Radnički 1923 Igora Konatara urađeno je i prihvaćeno idejno rešenje za doradu Sportskog centra Pampas, kako bi  ispunio neophodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uslove za takmičenje u Superligi - saopštili su iz kluba.

Radnički će učiniti sve što je u njegovoj moći da novu superligašku sezonu započne na "Čika Dači", da bi se nakon početka rušenja stadiona, koje se očekuje na jesen, preselio u Donju Trnavu, poručili su iz Kragujevca.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.