MENADŽER PRIZNAO - KONTAKT POSTOJI, POTPIS REALAN: Zvezda se oglasila o povratku JOŠ jednog bivšeg ASA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 16:26

MENADŽER PRIZNAO - KONTAKT POSTOJI, POTPIS REALAN: Zvezda se oglasila o povratku JOŠ jednog bivšeg ASA

Oglasili se iz Ljutice Bogdana.

Iako su češki mediji preneli informaciju da je fudbaler Sparte iz Praga Srđan Plavšić pred povratkom u Crvenu zvezdu. Menadžer omalenog ofanzivnog veziste Igor Gluščević je u izjavi za češki "Isport" istakao da kontakt postoji, oglasisili su se, po tom pitanju, i iz Ljutice Bogdana.

– Zvezda je veoma zainteresovana za Plavšića. Postoji realna šansa da se transfer dogodi - rekao je Gluščević za "Isport".

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nema dileme da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi.

Ipak, Mozzart sport piše, pozivajući se izvore iz srpskog šampiona, da ta informacija nije tačne.

Navodi se da Zvezda u ofanzivnom delu veznog reda ima veliki broj fudbalera (Ben, Katai, Spiridonović, Kanga, Nikolić, Gavrić, Radulović i Simić), i da neće tražiti nova pojačanja na tim pozicijama.

Plavšić je upravo iz Zvezde prešao u redove češkog giganta, a prethodno je igrao za ČSK iz Čelareva i subotički Spartak.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Joana Timofekijuk, devojka fudbalera Florinela Komana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.