MENADŽER OTKRIO: Kirjos povređen tokom oružane pljačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 12:13

MENADŽER OTKRIO: Kirjos povređen tokom oružane pljačke

Australijanac neće moći da igra na Rolan Garosu.

Australijski teniser Nik Kirjos neće igrati na predstojećem Rolan Garosu zbog povrede stopala, koju je zaradio tokom oružane pljačke u svojoj kući u Kanberi, izjavio je njegov menadžer Danijel Horsfol.

Kirjos je objavio u sredu da neće igrati na Rolan Garosu, a pretpostavljalo se da Australijanac neće igrati zbog povrede kolena. On je u januaru operisao koleno zbog čega nije odigrao nijedan meč ove sezone. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Horsfol tvrdi da se Kirjos povredio u svojoj kući tokom oružane pljačke, koja se dogodila prvog maja.

Provalnik je navodno majci australijskog tenisera pretio pištoljem, a potom je ukrao automobil marke Tesla.

- Tokom napada Nik je posekao desnu nogu. Ne znamo kako. To ga je sprečilo da trenira i usporilo oko dve i po nedelje u pripremama za Rolan Garos - rekao je Horsfol.

On je istakao da veruje da se Kirjos povredio kada je otišao da pomogne majci. Lokalna policija je kasnije saopštila da je uhapšen jedan muškarac u vezi sa ovim incidentom.

- Očekivali smo da će da bude spreman za Rolan Garos, ali svaki put kada bi stao na teren rana bi se opet otvorila. Što se tiče njegovog kolena, ono je u fantastičnom stanju, operacija je dobro prošla -rekao je Horsfol.

Rolan Garos počinje 28. maja u Parizu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.