MEKSIKANAC LETI U RED BULU: Perez kreće sa pol pozicije u Majamiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 09:47

MEKSIKANAC LETI U RED BULU: Perez kreće sa pol pozicije u Majamiju

Kvalifikacije završene udesom Šarla Leklera.

Meksikanac Serhio Perez startovaće sa poll pozicije na Velikoj nagradi Majmija pošto je bio najbrži u kvalifikacijama u trenutku kada su one prekinute pošto je Šarl Lekler u Ferariju izleteo sa staze i udario u zaštitni zid minut i po pre kraja, ostvarivši vreeme 1:26,841 minut.

Vozač Aston Martina Fernando Alonso krenuće sa druge pozicije pošto je imao vreme sporije za 0,361 sekundu, a treći je bio Karlos Sainc >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ferariju sa pola sekunde zaostatka.

Kevin Magnusen u Hasu startovaće četvrti, ispred Pjera Gaslija u Alpini i Džrodža Rasela u Mercedesu. Lekler će na kraju krenuti sa sedmog mesta, Esteban Okon sa osmog, a Maks Ferštapen tek sa devetog pošto nije uspeo da postavi vreme u poslednjem delu kvalifikacija. Luis Hamilton je kvalifikacije završio već u drugom elu i startovaćre sa 13. pozicije.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.