MEKINRO SUROV PREMA GREND SLEM ŠAMPIONU: Ne može da se vrati tamo gde je bio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:54

MEKINRO SUROV PREMA GREND SLEM ŠAMPIONU: Ne može da se vrati tamo gde je bio (FOTO)

Previše problema sa povredama.

Nekadašnji američki teniser i bivši kapiten Dejvis kup tima SAD smatra da će Endi Marej moći da se vrati u teniski vrh, ali da taj put neće biti lak.

Britanac je dugo muku mučio sa povredom, a potom i oporavkom posle operacije, da bi se našao u prislinoj pauzi kao i ostatak sveta zbog pandemije korona virusa.

 - On može da se približi svom najboljem nivou, ali mislim da će biti teško da se vrati tamo gde je bio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nivo Rodžera, Rafe i Novaka. Mislim da može da se vrati u Top 20 ili Top 15. Kada se vratio i osvojio turnir u Antverpenu to je već bio bitan znak. Bilo bi sjajno za svet tenisa da se on vrati i nastavi da se bori - rekao je Mekinro za "BBC".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.