MEKGREGOR I ČENDLER ĆE PREDVODITI UFC 300 Kormije nema dilemu: Koliko je to ludo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 17:54

MEKGREGOR I ČENDLER ĆE PREDVODITI UFC 300 Kormije nema dilemu: "Koliko je to ludo?!"

Vajtovu izjavu je protumačio na svoj način.

UFC 300 bi trebalo da bude najveći MMA događaj u sledećoj kalendarskoj godini. Prema trenutnom rasporedu, UFC 300 ćemo gledati u aprilu sledeće godine, a trenutno nisu poznate apsolutno nikakve zvanične informacije po pitanju "fight carda".

Nakon što je Dejna Vajt pre nekoliko dana potvrdio kako Konor Mekgregor neće nastupiti ni na jednom od prva tri velika UFC-ova događaja u 2024. godini, mnogi su to protumačili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao UFC-ovu odluku da Mekgregor predvodi UFC 300 priredbu. S time se slaže i Danijel Kormije.

- UFC 100 je imao Broka (Lesnara), zar ne? Uz Džordža St. Pjera i sve ostale tipove. UFC 200 takođe je imao Broka. Trebalo je da se borimo Džons i ja, ali na kraju smo se borili Anderson Silva i ja, a tu su bili Brok i ostala velika imena. UFC 300 mora da ima jedno takvo veliko ime, ali više nemamo Broka Lesnara. Stoga mislim da ćemo sigurno dobiti meč Konora Mekgregora i Majkla Čendlera. Mislim da će Majkl Čendler dobiti priliku u glavnoj borbi večeri. Čoveče, Majkl Čendler će predvoditi UFC 300, koliko je to ludo? - rekao je Kormije.

Majkl Čendler inače je tek 2021. godine debitovao u UFC-u, a samo tri godine kasnije mogao bi da predvodi jedan od najvećih događaja u istoriji organizacije. Iako zasad nije uspeo da dođe do pojasa, Čendler bi mogao da dobije tako veliku privilegiju. Naravno, Konor Mekgregor tu je glavni faktor, a Čendler ima sreću da će biti sledeći Konorov protivnik.

Takođe, Kormije predviđa dve borbe u kojima će UFC-ov pojas biti u igri. Nažalost, obračun Džona Džonsa i Stipe Miočića nije meč koji će se naći na UFC 300 priredbi.

- Što se tiče 'co-main' događaja, kad pogledam kako stoje stvari, znam da Džons i Stipe (Miočić) neće biti spremni. Verujem da će borac (Pavlovič ili Aspinal) koji ove nedelje osvoji 'interim' pojas nastupiti na tom eventu. Leon Edvards i Kolbi Kovington biće dostupni do tada, zar ne? Oni se bore u decembru, a verujem da nas čeka barem jedan od ova dva meča, ako ne oba. Dakle, borba za privremenog prvaka teške kategorije, a prvak velteta takođe će se boriti na UFC 300 priredbi - zaključio je Kormije putem svog Jutjub kanala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.