MEGASENZACIJA! Posle poraza na Marakani, Liverpul DOVODI bivšeg igrača Zvezde! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGASENZACIJA! Posle poraza na Marakani, Liverpul DOVODI bivšeg igrača Zvezde! (FOTO)

Jirgen Klop krenuo u ofanzivu.

Veliki udarac doživeli su fudbaleri Liverpula na stadionu "Rajko Mitić" i porazom u Beogradu doveli u pitanje pozicije u grupi "C". Prošlogodišnji finalista Lige šampiona želi da reši problem neefikasnosti, obzirom da Staridž, Salah i ostali strelci u Beogradu nisu imali svoj dan.

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde se mogu kupiti KARTE za meč sa Dinamom iz Vranja (FOTO)

ZVEZDA POMERA SVE GRANICE: Marakana PRKOSI najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropskim stadionima! Evo i zbog čega! (FOTO)

SVE JE OTVORENO: Hamšiku nije svejedno pred meč sa Zvezdom

Posle minhenskog Bajerna i još jednog Zvezdinog rivala Napolija, u trku za Lukom Jovićem uključili su se sada i Redsi!

Ovu informaciju potvrdio je portal sport.de pozivajući se na "LFC Globe", sajtu posvećen dešavanjima na Enfildu.

Kako navode, Jirgen Klop detaljno prati Jovićeve igre u Ajntrahtu iz Frankfurta, pa ukoliko dođe do konkretnih poteza, transfer ne treba očekivati pre sledećeg leta.

Bivši igrač Zvezde je trenutno na pozajmici u bundesligašu iz Benfike, međutim, definitivno je da će Frankfurt otkupiti njegov ugovor obzirom da stiče pravo na to.

LFC Globe prenosi da Jirgen Klop često gleda ka Bundesligi u potrazi za pojačanjima, a kako je to slučaj onda Jović nije mogao da mu prođe ispod radara.

Nemački stručnjak ima iskustva sa Srbima, pošto je već ranije doveo Marka Grujića. U meču sa Crvenom zvezdom uverio se da fudbaleri u crveno-belim dresovima imaju izuzetan kvalitet, kao i oni koji su ponikli u njenoj omladinskoj školi. A Jović je jedan od tih.

Luka je ove sezone postigao devet golova i upisao tri asistencije u 13 mečeva, a protiv Fortune iz Dizeldorfa je čak petputa zatresao mrežu, što je svojevrstan rekord.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.