MEGASENZACIJA: Najveći favorit za vimbldonski pehar je ELIMINISAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 19:01

MEGASENZACIJA: Najveći favorit za vimbldonski pehar je ELIMINISAN!

Veliko iznenašenje.

Prvo veliko iznenađanje na ovogodišnjem Vimbldonu dogodilo se u četvrtom kolu. Bez osmine finala ostala je Poljakinja Iga Švojnet, prva teniserka sveta i najveći favorit za osvajanje prestižnog Grend slema. Od nje je bila bolja 37. teniserka na WTA listi - Aliz Kornet iz Francuske, rezultatom 2:0, u setovima 6:4, 6:2 nakon jednog sata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 34 minuta igre.

Od samog starta meča Švjontekova nije ličila na sebe, dozvolila je u prva tri gema čak dva brejka protivnici, pa je Korne lako povela sa 3:0 i to je kasnije i presudilo u prvom setu, iako je Poljakinja uspela da smanji prednost rivalke.

Svu su očekivali odgovor prve teniserke sveta u drugom setu, ali umesto toga Korne je bila još ubedljivija i do kraja meča je prepustila samo dva gema poljskoj teniserki.

A quite remarkable unbeaten run comes to an end

What a ride it was, @iga_swiatek 👏#Wimbledon pic.twitter.com/LIAh1kXf4t

— Wimbledon (@Wimbledon) July 2, 2022

Ovim porazom prekinut je i Igin niz od neverovatnih 37 uzastopnih pobeda od početka sezone.

Korne će se u osmini finala sastati sa australijskom predstavnicom Ajlom Tomljanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK NA VIMBLDONU: Fantastična Poljakinja izgubila posle 37 vezanih pobeda!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2022

Prva teniserka sveta Iga Švjontek iz Poljske nije uspela da se plasira u osminu finala Vimbldona, pošto je danas poražena od Francuskinje Alize Korne sa 0:2 po setovima 4:6, 2:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.