MEGASENZACIJA: Francuska eliminisala Mađare! Srbija ima za čim da žali

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 21:35

MEGASENZACIJA: Francuska eliminisala Mađare! Srbija ima za čim da žali

Dobićemo novog svetskog šampiona.

Vaterpolisti Francuske priredili su veliko iznenađenje u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Oni su eliminisali Mađarsku 11:10 (2:4, 1:3, 3:1, 5:2) i u meču za finale će igrati protiv Hrvatske koja je bila bolja od Srbije.

Francuzi su do plasmana među četiri najbolje ekipe stigli posle preokreta. Mađarska je na poluvremenu imala četiri gola prednosti, ali je usledila furiozna igra Trikolora u nastavku i zakazan je duel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Hrvatima.

Tomas Vernu je bio sjajan, sa pet postignutih golova. Mađarskoj nisu pomogla ni tri pogotka Đerđa Zalankija.

Šteta je što Srbija nije uspela da savladala Hrvatsku i ode na megdan Francuzima koji su sigurno slabiji rival od Mađarske. Pritom bi bilo za teško očekivati da Francuska u polufinalu ponovi partiju iz drugog poluvremena meča sa Mađarima.

Ovo znači da ćemo dobiti novog svetskog šampiona, a u polufinalu će se sastati Španija i Italija, te Hrvatska i Francuska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.