MEGAPREOKRET! Novak posle eliminacije iz Madrida doneo POTPUNO NEOČEKIVANU odluku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGAPREOKRET! Novak posle eliminacije iz Madrida doneo POTPUNO NEOČEKIVANU odluku! (FOTO)

Srbin želi da se vrati u svetski vrh.

Novak Đoković je ponovo u Beogradu! Najbolji srpski teniser je posle eliminacija sa Mastersa u Madridu odlučio da ponovo dođe u rodni grad, pa da, kao i prošle nedelje, trenira u Beogradu i sprema se za Masters u Rimu, koji je za njega najvažniji turnir u ovoj godini.

Looks like Novak came back to Belgrade today.

via: Luka Bermon pic.twitter.com/upbpvhzosc

— Basia (@BasiaID) 10. мај 2018.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Novak u Rimu, gde je lane igrao finale, brani veliki broj bodova, i ako bude loš u glavnom gradu Italije, mogao bi da padne ispod 30. mesta na ATP listi i tako dođe u situaciju da već u drugom kolu Rolan Garosa može da naleti na Rafaela Nadala. Đoković je prošle nedelje trenirao u Beogradu gde se spremao za Madrid i to je odmah dalo rezultate, savladao je velikog rivala, Keija Nišikorija.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.