MEGAPREOKRET: Ništa od Barse, Bufon NAPUŠTA Juventus, ali ostaje u Seriji A

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 18:20

MEGAPREOKRET: Ništa od Barse, Bufon NAPUŠTA Juventus, ali ostaje u Seriji A

Njegov poziv se ne odbija.

Legendarni golman Luiđi Bufon, na kraju ove sezone napustiće Juventus, ali neće preći u Barselonu kako su mnogi najavljivali.

Prema informacijama koje ima novinar Luka Momblano, Bufon bi i naredne sezone mogao da brani u Seriji A, ali ne u Juventusu.

"#Buffon a été approché par José Mourinho pour la Roma. Gigi a dit "non" à la Fiorentina et il paraît ne pas être intentionné à continuer le dialogue avec les gialorossi."
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
(@MomblanOfficial via @juventibus) pic.twitter.com/ip3dxkVWpl

— Elvin DF (@JuveFanInfoFR) May 13, 2021

Naime, Momblano tvrdi da je Žoze Murinjo ponudio Bufonu „jedinicu“ u Romi. Kad tome dodamo da će Antonio Mirante od sledeće sezone braniti boje Milana, jasno je da transfer Bufona u rimski klub zvuči prilično logično.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Popularni „Điđi“ odlučio je da uzme nekoliko nedelja kako bi razmislio gde želi da nastavi karijeru. Kao što je i sam rekao – ima šest do sedam ponuda, izbor neće biti nimalo lak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.