MEGAPREOKRET: Janković POTPISAO - seli se u Jerusalim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 12:49

MEGAPREOKRET: Janković POTPISAO - seli se u Jerusalim!

Našao novi klub.

Nakon propadanja pregovora da postane član Legije, bivši fudbaler Partizana, Marko Janković pronašao je novu sredinu. Crnogorac je novi član izraelskog Beitara, sa kojim je potpisao ugovor na dve i po godine.

Doskorašnji prvotimac SPAL-a trebalo je da postane zimsko pojačanje poljske Legije, međutim već viđeni transfer je propao zbog toga što reprezentativac Crne Gore nije prošao lekarske preglede loše fizičke pripremljenosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jedan od zapaženijih fudbalera Partizana u šampionskoj sezoni 2016/2017 nije uspeo da opravda reputaciju stečenu u Humskoj nakon odlaska u inostranstvo.

Transfer u SPAL s kraja 2019. godine skupo ga je koštao. Kao što se iz prethodne rečenici može shvatit, Janković ni u jednom trenutku nije bio u planu niti jednog trenera ekipe.

Tako da je ove sezone je za tim iz Ferare sakupio samo dve utakmice. U Izrealu se nada boljem jer gore od ovoga (neigranja) ne može.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.