MEGA SPREMA SPEKTAKL: Na Milojevićevom OPROŠTAJU igraće asovi Zvezde i Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 18:27

MEGA SPREMA SPEKTAKL: Na Milojevićevom OPROŠTAJU igraće asovi Zvezde i Partizana!

Iskusni stručnjak posle osam godina odlazi "preko bare".

Dejan Milojević napustio je kormilo Mega Bemax-a posle osam godina. Mladi stručnjak će najverovatnije okušati sreću "preko bare", a na klupi će ga zameniti Vlade Jovanović.

KK Mega je odlučio da Milojeviću priredi oproštajni meč, uz mnoga iznenađenja.

– Kao što je Generalni menadžer Goran Ćakić već najavio prilikom potpisivanja ugovora sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem, Mega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bemaks ispratiti Dejana Milojevića na poseban način i to tako što će 11. juna organizovati oproštajnu utakmicu „Deki Ciao“ na kojoj će nastupiti timovi „Mega Bemaks“ i „Deki Ciao“.

Oproštajna utakmica biće organizovana u četvrtak 11. juna u hali Mega Factory u Beogradu sa početkom programa u 20:00 časova s tim što će direktan prenos meča biti na kanalu Sport Kluba.

Tim „Mega Bemaks“ će sa klupe predvoditi novi trener Mege Vladimir Jovanović.

Tim „Deki Ciao“ će sa klupe predvoditi Dejan Milojević, a za njega će igrati bivši igrači Mege koje je Dejan trenirao, a koje će predvoditi Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Nemanja Dangubić, Nikola Ivanović i drugi - stoji na sajtu KK Mega Bemaks.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.