MEGA SENZACIJA: Ništa od POVRATKA u oktagon, Habib se okreće fudbalskoj karijeri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 13:05

MEGA SENZACIJA: Ništa od POVRATKA u oktagon, Habib se okreće fudbalskoj karijeri (VIDEO)

Ostaje u sportu.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Habib Nurmagomedov rekao je da se tom sportu neće više vraćati, ali to ne znači da se uopšte neće baviti sportom.

Borac iz Dagestana sada je najavio da želi da se oproba u velikom fudbalu.

- Spremam se za fudbalski debi. Da, u pravom fudbalu. Sada sam slobodan igrač, čekam ponude, sve će biti dovedeno u razmatranje - istakao je Habib.

Ovih dana, Habib >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opet bio aktuelan, iako više nije zvaničan UFC borac, pošto je njegov najveći rival Konor Mekgregor nokautiran od strane Dastina Porjera, pa je tom prilikom Dagestanac komentarisao da je očigledno bilo da se Irac nije dovoljno dobro pripremio i da nije smeo da menja svoj tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.