Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGA PONOVO DOVODI MEGA POTENCIJALE: Francuzi stižu u tim Dejana Milojevića! (VIDEO)

Košarkaški klub Mega Leks biće jači za tandem Francuza, pošto u tim Dejana Milojevića stižu 20-godišnji Timote Luvavu-Kabaro i godinu dana mlađi Alfa Kaba.  

Luvavu-Kabaro je rođen 1995. godine. Prošle sezone igrao je u drugoj francuskoj ligi za Ajkule i beležio  je u proseku 6,9 poena, 2,5 skokova i dve asistencije po meču. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Alfa Kaba je proteklu sezonu, svoju prvu u seniorskoj konkurenciji, odigrao u redovima francuskog prvoligaša Po Orteza, za koji nastupa i bivši kapiten Crvene zvezde Marko Simonović.
Visok je 2.08m, igra na centarskim pozicijama i u Mega Leksu i trebalo bi da bude zamena za Nikolu Jokića. 

Again two young French players in Serbia! Timothe Luwawu, 95 born and Alpha Kaba, 96 born will play next year for Mega Leks from Belgrade!
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 5, 2015

The post MEGA PONOVO DOVODI MEGA POTENCIJALE: Francuzi stižu u tim Dejana Milojevića! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega Leks se pojačao sa dva Francuza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2015

Mladi francuski košarkaški reprezentativci Alfa Kaba i Timote Luvavu igraće naredne sezone za Mega Leks, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba...Kaba je rođen 29. januara 1996 godine, visok je 208 centimetara i igra na pozicijama krilnog centra i centra. U prošloj sezoni nastupao je za Po-Ortez,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbin vodi Tander tokom Letnje lige!

Izvor: B92, 06.Jul.2015, 10:55

Srpski stručnjak Darko Rajaković vodiće Oklahoma Siti Tander tokom Letnje lige u Orlandu, što je veliko priznanje za njega...Rajaković je od prošle godine uvršten u stručni štab Tandera, a i u narednoj sezoni ostaće na funkciji pomoćnog trenera u timu iz Oklahoma Sitija...Tander prvu utakmicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.