MEGA NA KORAK OD POLUFINALA: Rutinski su slavili u petom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 20:07

MEGA NA KORAK OD POLUFINALA: Rutinski su slavili u petom kolu

Ostaje im još meč u Valjevu.

Košarkaši Mege nalaze se na pobedu od plasmana u polufinale Košarkaške Superlige Srbije, pošto na domaćem terenu pobedili tim Vojvodine sa 96:64.

Najbolji je bio Matej Rudan sa 17 poena uz četiri skoka, a pratio ga je kapiten Luka Cerovina sa 16 poena i 4/4 za tri poena uz pet skokova.

Dvocifreni su bili još Malkolm Kazalon sa 14 poena, ali i sedam izgubljenih lopti, potom Danko Branković sa 13 poena i 11 skokova, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imao i Aleksa Uskoković koji je dodao sedam asistencija.

U timu Vojvodine, očekivano je najbolji bio Dušan Beslać sa 21 poenom i sedam skokova, dok je Marko Ljubičić upisao 14 poena i četiri podeljene lopte.

Mega je na skoru 4-1, koliko ima i Borac, ali su Beograđani u boljoj poziciji zbog međusobnog skora. Vojvodina je na trećem mestu sa 2-3.

U poslednjem kolu, Mega gostuje poslednjeplasiranom Metalcu u Valjevu, dok Vojvodina dočekuje Čačane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.